dimecres, 28 de març del 2012

LA VAGA D'AQUEST DIJOUS 29 DE MARÇ EXPLICADA PER NENS DE 6, 7 I 8 ANYS!

Vista l'exaltació d'avui al menjador perquè "demà hi ha festa", he preguntat a un grapat de nens i nenes QUÈ PASSA DEMÀ. Us deixo uns quants exemples que defineixen quantes libèl·lules volen al caparró d’un nen, que visqui la innocència!!

Carolina (6 anys): Demà és festa. Comença Setmana Santa, no?

Gabriela (7 anys): Hi haurà “huelga”. Demà tancaran totes les botigues i la gent haurà de dir alguna cosa. Quina cosa? No sé, això ja no ho sé. 

Loren (8 anys): Vaga. No hi haurà cotxes ni autocars. I el metro només estarà obert fins les 9h. T’està bé? No està bé fer-ho perquè diu la Maria (profe) que no podrà venir.

Aitor (8 anys): Sí, sí que anem al cole!  És un dia normal.

Alexia (6 anys): Demà no vindrem al cole perquè hi ha gent que “rompe coches o tira botellas”. Per què ho fan? “No lo sé... a lo mejor porqué estan enfadados”.

Ynah (6 anys): No anem al cole perquè és festa. 

Lucía (6 anys): No venim al cole. Per què? “Porqué es la huelga”. Què és això? “Es una cosa que cuando unas personas van mal”, i és això, quan va malament el treball... Avui vaig a casa d’un senyor i demà em banyaré a la seva piscina si fa sol!

Alba (7 anys): Demà és festa. Aquí fan “huelga”. Què en saps d’això? Ho fan perquè comença Setmana Santa.

Kristy (7 anys): Demà no hi ha festa... A no, sí, sí! Perquè és el dia de Sant Jordi!

Biel (7 anys): Demà farem vaga. Per què? Perquè alguns professors no faran res i perquè demà és un dia de no fer res. Perquè hem treballat molt i demà t’ajuda a no fer res!

Paula (8 anys): És el Dia de la Vaga. És un dia que es fa festa!

Aina (6 anys): Demà ve el Govern. El Govern diu coses que a la gent no els agrada sentir i llavors no venen a veure'ls.

Aroa (6 anys): No anem al cole! Perquè es queixen del treball i del cole! Per què? Perquè no volen treballar!!! 

Paola (7 anys): Demà és la vaga. Persones que no tenen treball van al Govern i es queixen. Ningú va al cole perquè tenen por que els hi facin mal. Qui els hi ha de fer mal? Mmmm, no ho sé, el Govern?

Enormes! Després hem fet una rotllana i els hi he explicat una mica com anava la cosa. Ara les libèl·lules ja van més orientades... o això espero! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada